Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Het team van De Saller

Ons team bestaat uit:

Suzan de Jager

Mijn naam is Suzan de Jager en ik kom het team versterken in groep 5/6. In de zomer ben ik vanuit het westen naar het mooie Losser verhuisd. De 1ste keuze viel al direct op De Saller vanwege de fijne sfeer, de open ruimtes en de kleuren in het gebouw. Het team is niet alleen gericht op de didactische ontwikkeling van kinderen, maar ziet ook de talenten. Deze talenten komen naar voren door de VierKeerWijzer. Ik ben volkomen nieuw met deze werkwijze, maar ik heb er de volste vertrouwen in dat dit de manier is hoe we kinderen het meest positief in hun kracht kunnen zetten. Deze visie past helemaal bij mij zoals ik ook in het leven sta en dat geef ik graag door aan de kinderen. Iedereen kan iets!

Mijn sterke kwaliteiten zijn het bieden van een luisterend oor (vrienden weten mij altijd te vinden) en ik ben iemand die positief in het leven staat. Alles komt altijd goed. Met mijn Achterhoekse nuchterheid ben ik opgegroeid als levensgenieter. Ik geniet iedere dag van kleine dingen. Kinderen houden mij jong in het leven. Daarnaast geniet ik van sporten (voetbal en hockey), Netflix, denkpuzzels maken, zonnen aan het water en afspreken met vrienden. Ik ontdek graag nieuwe dingen in het leven. Daarom heb ik zin in dit nieuwe avontuur als juf op De Saller. Heeft u vragen en/of opmerkingen? Mijn deur staat altijd ‘los’.

Peter Blaauwbroek (Locatieleider)
Peter Blaauwbroek - Team De Saller

Mijn naam is Peter Blaauwbroek. Sinds 2005 ben ik leerkracht op De Saller en per 1 augustus 2018 locatieleider.

Ik werk iedere dag met kinderen met prachtige talenten. Wanneer ik aan het eind van de dag naar huis fiets, dan neem ik veel mooie momenten mee naar huis. Ik ben trots op mijn vak als leerkracht. Ik heb les gegeven in de midden- en bovenbouw. Ik volgde de gymopleiding en ik rondde de ICT-cursus succesvol af.

Binnen ons schoolbestuur Consent zit ik in de werkgroep ‘Succesvol samenwerken met ouders’.

Kernwoorden die bij mij passen zijn: humor, rustig en sportief. Ik woon samen in Losser en wij hebben een jonge zoon. Ik doe dan ook graag leuke dingen met ons gezin. Ook voetbal en lees ik graag.

Alice Schoester
Alice Schoester - Team De Saller

Mijn naam is Alice Schoester. De afgelopen jaren gaf ik met veel plezier les aan de groepen 1 t/m 8.

De laatste jaren werk ik in groep 3/4. Ik vind deze leeftijdsgroep erg leuk, de kinderen zijn enthousiast, leren heel graag  lezen en rekenen. In een half jaar zie je de kinderen enorme sprongen maken. Een feest om te zien.

Kinderen groeien het best als ze zich prettig voelen. Een goed en open contact met leerlingen en ouders vind ik dan ook erg belangrijk. Samen zorgen we voor de ontwikkeling van de kinderen.

Ik ben  lid van de MR en reken-coördinator. In mijn vrije tijd tennis ik, speel piano en djembé en lees ik graag.

Dorien Timpener
Dorien Timpener - Team De Saller

Mijn naam is Dorien Timpener. Sinds 2004 werk ik in het basisonderwijs. Toen ik een klein meisje was wilde ik al juf worden. Een aantal jaren geleden verhuisde ik van Salland naar Twente. Al snel kwam ik terecht op De Saller in een team dat altijd voor elkaar en de kinderen klaar staat.

Ik zie graag dat kinderen zich ontwikkelen tijdens hun schoolloopbaan. Om die reden heb ik de Masteropleiding Remedial Teaching gedaan, tijdens deze opleiding heb ik geleerd hoe ik kinderen het beste kan ondersteunen bij hun taal -, lees- en rekenontwikkeling. Een paar jaar geleden heb ik met mijn collega Nina de opleiding Wetenschap en Technologie afgerond. Deze opleiding is gericht op de 21e eeuwse vaardigheden, waarbij kinderen onderzoekend en ontwerpend leren.

Wanneer ik nog een beetje tijd over heb verslind ik thrillers en romantische boeken of werk in mijn moestuin. Dit geeft mij ontspanning naast mijn drukke gezin van 3 kinderen onder de 10 jaar.

Heiko Hooiveld
Heiko Hooiveld - Team De Saller

Heeft u mij wel eens zien fietsen richting Losser of Oldenzaal?

Bij deze stel ik mezelf graag wat beter aan u voor. Mijn naam is Heiko Hooiveld. Ik ben getrouwd met Anke en samen zijn wij de trotse ouders van onze zoon David. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn gezin, familie of vrienden.

Tijdens mijn studie liep ik stage op basisschool De Saller. Sinds 2001 ben ik werkzaam als leerkracht op deze geweldige school. Met de kinderen iedere dag een stukje verder werken aan hun eigen ontwikkeling vind ik een prachtige uitdaging. Als leerkracht kennis en vaardigheden overbrengen, deze samen eigen maken en vervolgens toepassen. Op die manier leerlingen zien ‘groeien’, is een van de redenen waarom ik leerkracht wilde worden. Daarnaast ook aandacht voor wie jij bent. Kortom samen richting jouw dromen als toekomstig volwassene. Voor een leerkracht levert dit zeer waardevolle informatie op om kinderen nog beter te kunnen begeleiden. Iedere leerling is immers uniek.

‘Pas wanneer je leert te luisteren om te begrijpen, in plaats van te luisteren om te reageren, ontstaat er echt contact’.

Jos Bouwman
Jos Bouwman - Team De Saller

Mijn naam is Jos Bouwman. Ik werk met veel plezier als onderwijskundig begeleider op De Saller. Mijn uitdaging is om kinderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Kinderen krijgen door begeleiding meer zelfvertrouwen en plezier in leren. Door te zorgen voor een veilige omgeving ervaar ik dat kinderen zichzelf zijn. Ook haal ik veel voldoening uit het begeleiden bij het ontwikkelen en ontdekken van de talenten van leerlingen. Een bijdrage leveren aan leerlingen die wat extra’s nodig hebben is mijn drijfveer als onderwijskundig begeleider. In mijn vrije tijd loop ik graag hard en kijk ik veel naar sport.

Sinds een aantal jaren maak ik deel uit van het bestuur van atletiekvereniging Iphitos.

Ik ben er trots op dat ik deel uit maak van een geweldig schoolteam. Een team dat onze leerlingen alle kansen biedt

Marijke Pelle
Marijke Pelle - Team De Saller

Mijn  naam is Marijke Pelle. Ik ben leerkracht van groep 1 en 2 en leescoördinator van onze school. Werken in het onderwijs vind ik een  leuke afwisselende baan. Het is fijn om met ons enthousiaste team te werken aan de ontwikkeling van de kinderen.

Het werken met kleuters vind ik erg boeiend en uitdagend. Elke dag is weer anders en het geeft voldoening om het leerproces mee te maken. Ik vind het belangrijk dat er een prettige sfeer in mijn klas is. Ik wil de kinderen een veilige omgeving bieden waar ze leren en ontdekken.

In mijn vrije tijd lees en puzzel ik veel, speel af en toe piano en ben graag creatief bezig.

Mariska Dubois (Leerkracht Engels)
Mariska Dubois - Team De Saller

Mijn naam is Mariska Dubois. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier Engelse les gegeven aan alle groepen. Ik vind het belangrijk dat leerlingen al op een (jonge) leeftijd Engels leren. Because English is fun!

Engels wordt ook steeds belangrijker in de (school)carrière van leerlingen. Leerlingen komen in hun dagelijks leven al veel in aanraking met Engels, via filmpjes, computerspelletjes en muziek. Ik vind het super leuk wanneer ik een boek in het Engels voorlees, de kinderen altijd heel aandachtig luisteren en reageren op het verhaal.

Na een flink aantal jaren in het buitenland te hebben gewoond zijn we nu woonachtig in Enschede. Ik heb twee kinderen die tweetalig zijn opgegroeid. In mijn vrije tijd fiets en wandel ik graag. Daarnaast vind ik het ook leuk om thrillers te lezen.

Nina Koebrugge - Heimann
Nina Heimann - Team De Saller

Als jong meisje speelde ik vaak ‘schooltje’ met mijn zus. Mijn droom, om bij te dragen aan de cognitieve-, motorische- en sociale ontwikkeling van leerlingen, is uitgekomen. Sinds 2016 ben ik juf op De Saller. Ik voel mij prettig op deze basisschool, waar wij aandacht hebben voor ieder kind.

Het contact met leerlingen en ouders/verzorgers inspireert mij iedere dag weer om nieuwe ideeën vorm te geven. Inspiratie geeft energie! De behulpzaamheid, betrouwbaarheid en de gezelligheid van het team dragen er aan bij dat ik mij trots voel om te werken op De Saller. In 2018 hebben Dorien Timpener en ik de opleiding Wetenschap en Technologie afgerond. Deze opleiding is gericht op de 21e eeuwse vaardigheden, waarbij kinderen onderzoekend- en ontwerpend leren.

Samen met mijn man Sven, onze dochter Jill en onze huisdieren, een konijn en een paar kippen, woon ik in Borne. Onze eigen ‘boerderij’ maakt mij heel gelukkig. Als trotse tante doe ik graag leuke dingen met mijn neefje en nichtjes. In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn gezin, familie en vrienden. Voor een beetje sportiviteit ben ik een avond in het zwembad te vinden.

Aranka van der Sleen (administratie)

Mijn naam is Aranka van der Sleen. Ik woon samen met mijn man en kat in Losser.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om thrillers te lezen, met mijn vele kamerplanten bezig te zijn in een speciale plantenapp en series of films kijken.

Vanaf 1 augustus 2021 ben ik elke donderdag op De Saller voor de administratie. Ik vind het erg leuk om in een omgeving met kinderen te mogen werken en help de collega’s en kinderen dan ook graag waar nodig.

Esther Krikke (taalklas)

Hallo, mijn naam is Esther Krikke en ik ben 44 jaar. Ik woon samen met Ronald in Losser en we hebben samen 2 dochters: Noah van 13 en Lotte van 11 jaar. Mijn hobby’s zijn lezen, winkelen, Zumba dansen, wandelen en nog veel meer….

Met ingang van dit schooljaar geef ik les op De Saller bij de taalklas. In de taalklas zitten alleen kinderen van groep 1 en 2. Het is een supergave uitdaging en ik heb er zin in! 
Ik werk nu 23 jaar in het onderwijs, 17 jaar als “gewone” juf en 3 jaar als intern begeleider. Vanaf het schooljaar 2019 ben ik begonnen als leerkracht van de Taalklas.

Op maandag- en donderdagmorgen geef ik les op Het Trefhuus. Daar geef ik dan les aan de kinderen van groep 1-2 van De Brede School en Het Kompas. Op maandagmiddag ga ik dan naar De Brede School toe, ditzelfde doe ik op de donderdagmiddag op Het Kompas. Op dinsdagmorgen zal ik op De Saller aanwezig zijn en op dinsdagmiddag op De Imenhof. 

Sanne Groener (bovenschools directeur)

Mijn naam is Sanne Groener en ik heb vanaf augustus de eindverantwoording voor De Saller. De school is mij niet onbekend, omdat ik al een aantal jaren met Peter Blaauwbroek en de collega’s van De Saller mag samenwerken. Ik verheug me erop om de school, het team en de kinderen dit jaar nog beter te leren kennen. Naast De Saller ben ik werkzaam op De Imenhof en woon ik ook in Losser.

Peter Blaauwbroek is het vertrouwde gezicht als het gaat om de dagelijkse gang van zaken op school. Ik ben achter de schermen voor het team beschikbaar. Op de dinsdag of donderdag zal ik op school aanwezig zijn, ik kijk ernaar uit u te ontmoeten!