Press "Enter" to skip to content

Laatste nieuws

Het laatste nieuws kun je volgen op onze Facebookpagina:

4 uren geleden

De Saller

Daar gaan we....op naar Ameland. Met een goed humeur, gevulde tassen en zonnig weer vertrokken we vanochtend met de bus uit Losser.

Bij aankomst stonden de fietsen al klaar en fietsten we gelijk door naar het strand. De kinderen konden niet wachten om een heerlijke duik in zee te nemen.......zwemmen, zeediertjes zoeken, zandkastelen bouwen en elkaar ingraven. We hadden erg veel plezier.
Groetjes van ons..... en morgen gaan we wadlopen.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 dagen geleden

De Saller

Mooie afsluiting van de vierdaagse. Complimenten voor alle leerlingen. Geweldig gedaan!!
Ouders bedankt voor de begeleiding. De avondvierdaagsecommissie zorgde weer voor een perfecte organisatie. Ook hiervoor onze dank!!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

De Saller

Er is vandaag begonnen met schaaklessen op De Saller. In onze activiteitenruimte hadden onze schaakgrootmeesters uit groep 8 de stukken al op de borden gezet.
Onder begeleiding van een leerkracht geven zij schaakles. Vandaag aan leerlingen uit groep 3 en 4, de komende weken ook aan leerlingen uit andere groepen. Zowel de schooloudsten, als groep 3 en 4 vonden het prachtig.
Weer een mooie vorm van groepsoverstijgend werken met en aan de talenten van kinderen!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

De Saller

Marco Bastmeijer, creatief brein en expert van het VierKeerWijzer, enthousiast over ons onderwijs. Vorige week bracht hij een bezoek aan De Saller. Met zijn tips en handreikingen maken we het thematisch werken nog mooier! 😉VierKeerWijzer op de Saller in Losser. Het blijft een feest om daar naar VierKeerWijzer te mogen komen kijken! Maquettes bij het spelletjesboek over Zuid-Amerika met de verdwijning van het tropisch regenwoud... ... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

De Saller

Marco Bastmeijer vol lof over thematisch onderwijs op onze school. Hij bezocht alle groepen en was erg onder de indruk van de prestaties van de leerlingen.
Om tegemoet te komen aan verschillen tussen leerlingen gebruiken we voor het thematisch onderwijs het VierKeerWijzermodel van Marco Bastmeijer. Een model voor zaakvakkenonderwijs waarbinnen leerlingen hun talenten kunnen benutten binnen een uitdagende leeromgeving.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook