Press "Enter" to skip to content

Laatste nieuws

Het laatste nieuws kun je volgen op onze Facebookpagina:

5 dagen geleden

De Saller

Vandaag vierden wij op De Saller het open podium. Alle leerlingen van de school traden op voor de vaders, moeders en andere belangstellenden. De groepen presenteerden zich aan het publiek met een lied, dans of gedicht. Thema van de optredens was ‘vriendschap’.

Later op de ochtend hebben de leerlingen ook genoten van elkaars optredens. Ook de nieuwe leerlingenraad werd voorgesteld.

De lesdag werd afgesloten met veel gezelligheid. Zo werd er geknutseld, getekend en spelletjes gespeeld in alle groepen.

Wij wensen alle leerlingen (en ouders) een hele fijne vakantie.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

De Saller

Op De Saller geven wij iedere dag, met veel plezier en grote inzet, les aan onze talenten. En is het niet mooi om dat te laten zien?

Daarom nodigen wij jullie graag uit:

Wat: meespeelochtend in groep 1 en 2
Wanneer: woensdag 17 oktober van 8.30 tot 10.30 uur
Wie: voor 3-jarigen en ouders

Op zoek naar een school voor je zoon of dochter? Maak dan kennis met De Saller. Proef geheel vrijblijvend de gemoedelijke sfeer van onze school tijdens deze meespeelochtend.

Peuters kunnen dan meekijken en spelen in groep 1 en 2. Voor ouders is er gelegenheid om vragen te stellen en het schoolgebouw te bekijken.

Lukt het 17 oktober niet? Er zijn nog twee meespeelochtenden: dinsdag 13 november en donderdag 10 januari.
...

Wat: open podium
Wanneer: vrijdag 19 oktober, aanvang: 8.45 uur
Wie: voor alle belangstellenden

Alle kinderen van de school treden op voor vaders, moeders, opa’s, oma’s en anderen. Thema van dit open podium is ‘vriendschap’. De kinderen zijn deze week al begonnen met oefenen.

Een kop koffie of thee staat klaar!
...

Wat: kijkmiddag VierKeerWijzer
Wanneer: dinsdag 30 oktober van 17.00 tot 18.00 uur
Wie: voor alle belangstellenden

Binnen VierKeerWijzer leren kinderen hun talenten ontdekken en ontwikkelen. Er is veel aandacht voor presenteren en individuele begeleiding. Alle leerlingen presenteren het gemaakte werk en hun persoonlijke portfolio.

Te zien:
Groep 1 en 2: de herfst
Groep 3 en 4: sprookjes
Groep 5 en 6: Het oude Egypte & paddenstoelen
Groep 7 en 8: Pruiken en revoluties & roofvogels

We hopen veel ouders te ontvangen. Uiteraard zijn opa’s, oma’s en anderen ook van harte welkom. Ook wanneer je (nog) geen kinderen op De Saller hebt, maar toch nieuwsgierig bent naar deze prachtige vorm van onderwijs, kom langs!
...

Vragen? Bel (053-5361078), mail (obs@saller.nl), kijk (www.saller.nl) of kom langs.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

2 weken geleden

De Saller

Milan, Emma, Finn, Mart, Ruurd-Jan en Senna presenteren het resultaat van het project "Poolgebieden".
Voor projecten gebruiken we "Acadin".
Waarom Acadin?
Acadin realiseert uitdagend onderwijs.
Leerlingen leren hoe ze hun talent optimaal kunnen ontwikkelen.
Acadin helpt leerlingen bij het sturen van hun leerproces.
Jullie mogen trots zijn op dit geweldige resultaat!!
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

3 weken geleden

De Saller

Op woensdag 3 oktober vierden wij de Kinderboekendag. Alle leerlingen mochten hun vriendjesknuffel meebrengen naar school.
In de klassen werd er gewerkt aan het thema van dit jaar ‘vriendschap’. Zo werden er vriendschapspoppetjes gemaakt, verhalen geschreven en werd er door leerkrachten voorgelezen.
Na de ochtendpauze werd er groepsdoorbrekend voorgelezen. Zo kon een leerling van groep 1 worden voorgelezen door een oudste leerling. De kinderen genoten erg van deze mooie leervorm.
We sloten de dag gezamenlijk af met een muzikale dans op het plein. Veel ouders, opa’s en oma’s kwamen een kijkje nemen. De kinderen kregen een compliment voor de grote inzet en fijne sfeer deze dag.
Wij vinden lezen op De Saller belangrijk. Daarom lezen wij op school iedere dag. In de groepen 1 en 2 lezen we veel voor, in de andere groepen lezen de kinderen veelal zelf. De leerkrachten geven veel leesinstructie.
Belangrijk is dat de kinderen veel leesplezier hebben. Daar zetten wij, kinderen en leerkrachten, ons iedere dag voor in.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook

4 weken geleden

De Saller

Groep 5 maakt samen met juf Mariska een gezonde maaltijd in het Engels...

Op De Saller krijgen alle leerlingen wekelijks Engels van een vakleerkracht. Wij vinden het belangrijk om kinderen al op vroege leeftijd Engels te leren.

Op de meespeelochtend voor 3-jarigen op woensdag 17 oktober zal Juf Mariska ook een Engelse les geven aan groep 1 en 2. Ouders van deze peuters zijn van harte welkom om mee te kijken. Er is een vrije inloop.

Curious? Watch and enjoy!

Peuters kunnen deze ochtend, van 8.30 tot 10.30 uur, meekijken en spelen in groep 1 en 2. Voor ouders is er de gelegenheid om vragen te stellen en het schoolgebouw te bekijken.

Waarom geven wij Engels?

• Engels is een grote verrijking voor onze leerlingen.
• Vroeg vreemde taalonderwijs stimuleert de taalontwikkeling.
• Engels geeft een goede basis voor de toekomst.
• Engels is leuk, inspirerend en uitdagend.

Vakleerkracht Mariska Dubois geeft wekelijks in alle groepen Engels. Dit doet zij met Groove.me, een digibord lesmethode. Muziek is de basis van alle lessen.

De muziek die gebruikt wordt, spreekt de kinderen aan. Voor de kleuters leuke kinderliedjes, voor de oudste leerlingen bekende popsongs. In de lessen wordt het thema van het liedje gebruikt om de kinderen Engels te leren.
... Bekijk meerBekijk minder

Bekijk op Facebook